Wij verhogen uw zichtbaarheid op het internet
 

 

Eigenschappen van uw website


We zetten al onze ervaring en kunde in om voor u een volledig geïntegreerde en efficiënte website te ontwikkelen die we kunnen aanpassen aan de identiteit van uw vereniging of KMO. Hiervoor vertrekken we van een blanco standaardstijl die we aanpassen aan uw identiteit waardoor uw site niet enkel een heel eigen "look en feel", op maat van uw product of dienst, krijgt maar eveneens verzekerd is van een efficiënte en gebruiksvriendelijke navigatiestructuur. Hierdoor krijgen uw klanten/gebruikers vanaf het eerste contactmoment een gevoel van vertrouwen in uw producten/diensten.

Onze efficiënte manier van werken laat ons toe ons allin pakket aan te bieden aan een éénmalige, betaalbare prijs waarvoor u een tot in de puntjes geteste website krijgt die aangepast is aan uw huidige en waarschijnlijk ook aan uw toekomstige behoeften. Het pakket laat u toe zelf de inhoud (zonder enige beperking op de hoeveelheid data/informatie die u wenst toe te voegen of te verwijderen) en navigatiemenu's van uw website te beheren, met inbegrip van het toevoegen van extra website pagina's en extra navigatieknoppen. Het dynamisch beheer van de inhoud van de website gebeurt via het geïntegreerde en heel gebruiksvriendelijke administratiepaneel waarvan de toegang beperkt is d.m.v. een loginsysteem (gebruikersnaam en paswoord) dat u zelf kan beheren. Indien nodig, zullen wij u met advies bijstaan bij het gebruik van dit administratiepaneel, hoewel we ervan overtuigd zijn dat eender wie enige ervaring heeft met het gebruik van een MS Office product intuïtief met ons administratiepaneel overweg zal kunnen.

Het allin pakket laat ons toe een website te creëren die tot drie talen (naar keuze) ondersteunt. Dit gebeurt op dezelfde manier als op deze website geïllustreerd is: in de rechter bovenhoek heeft u namelijk de mogelijkheid om de website in het Nederlands, het Frans of het Engels te bezichtigen. Bij het ontwikkelen van uw website, maken we gebruik van een veelvoud aan codeertalen (PHP, Javascript, HMTL en CSS) en zorgen we ervoor dat uw bezoekers deze kunnen bezichtigen in alle belangrijkste web browsers, dankzij het respecteren van de W3 standaarden. Het registreren* van de domeinnaam [bijv www.uwnaam.be (.be, .eu, .nl, .fr, .com, .co.uk, .net, .org, .biz, .info, ...)] nemen wij eveneens voor onze rekening. Uw website zal ondergebracht worden in het Easynet en Schuberg Philis data center in Amsterdam, Nederland. Ons standaard hostingpakket bevat 50 MB webspace en 4 GB maandelijks transfervolume wat meer dan voldoende is voor de meeste websites. Indien nodig kunnen we dit hostingpakket aanpassen aan uw werkelijke noden.

* Wij registreren uw domeinnaam voor één of twee jaar. Gelieve er echter mee rekening te houden dat de door u gekozen domeinnaam mogelijks niet meer vrij is waardoor u een alternatief zal moeten overwegen.


 
  © OLX 2008-2011 - Contact - Algemene voorwaarden - Wettelijke bepalingen - Powered by OLX